De beste vetverbranderOntdek de beste vetbrander door middel van populaire stemmen door gemiddelde mensen die op een zoekmachine zoeken. 

Dit artikel zal je vertellen, maar mijn aanpak is een beetje anders. Ik ga je de beste vetbrander niet vertellen door bepaalde ingrediënten of chemicaliën te bespreken of je te vertellen dat een bepaald merknaam het beste is. 

Nee. Ik zal de gemiddelde persoon laten beslissen door een stem af te geven. Ik heb een internet tool gebruikt waarmee ik kan bepalen hoeveel zoekopdrachten werden uitgevoerd voor een bepaald woord of zin bij een bepaalde zoekmachine. 

De resultaten waren voor de maand mei 2006. Ik heb bekende gewichtsverliespillen, merknamen of een ingrediënt gekozen en daarna het woord of de zin ingevoerd om mijn numerieke resultaat te krijgen. 

De top stem getter, de meest gezochte term voor een kruiden dieetpil of wat de mensen denken is de beste vetbrander is "ephedra".
Hier zijn de resultaten:
Ephedra 86.507
Hydroxycut 52,524
Xenadrine 32.650
Stacker 2 19.031
Metabolife 9.819
Efedrine 42.575
Groene Thee 40.856
Chroom 8,754 

Laten we een paar dingen interesseren.
Meer mensen zochten de term "ephedra" in de maand mei 2006, terwijl u op zoek bent naar informatie over een gewichtsverliespil of dieetpil dan elk ander bekend merk of ingrediënt.
Maar wat interessant is, de meeste mensen denken dat ephedra onwettig is of niet meer beschikbaar is. Plus, ephedra is slechts een kruidenbestanddeel in veel vetbrander.
Groene thee, terwijl het veel andere voordelen heeft, is niet zo vaak gezocht als ephedra, die door veel mensen illegaal wordt beschouwd.
Dit is ook nieuwsgierig. De merknaam Metabolife is een merk dat niet meer rond is. Het bedrijf is failliet van rechtszaken, maar bijna 10.000 mensen per maand zoeken naar dit eens grote gewichtsverlies product.
Een ander interessant punt is dat het woord "efedrine" eigenlijk een chemische stof is in de plantaardige ephedra plant, maar een groot aantal mensen zoekt deze chemische stof.
Efedrine is de belangrijkste reden waarom de kruidenplant, ephedra, zo goed werkt en wordt beschouwd als de beste vetbrander, zeker bij de algemene bevolking van mensen die op internet zoeken voor gewichtsverliespillen of dieetpillen.